У радіусі 5 км від ТЦ військових об'єктів не було: Монастирський викрив РФ на брехні щодо удару по Кременчуку

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський викрив Росію на брехні про ракетний удар РФ по ТРЦ у Кременчуці на Полтавщині. Міноборони держави-агресора нахабно бреше про те, що удар було завдано по "складу з західним озброєнням", передають Патріоти України.

Жодних військових об'єктів навколо ТРЦ не було у радіусі 5 км. Заяву Монастирського цитує "Україна 24". "Військових об'єктів навколо ТРЦ в Кременчуку в радіусі 5 км — не було", — зазначив очільник МВС України.

Нагадаємо, російське Міноборони заявило, що окупанти вразили нібито "склад із озброєнням із Заходу", після чого відбулася "детонація", а пожежа від неї охопила ТРЦ поруч. До того російські пропагандисти в один голос кричали, що жодних ударів Росія по Кременчуку не завдавала взагалі.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...