У Раду пройшли б чотири партії, "Слуга" лідирує з антирекордним показником, - опитування

Чотири партії пройшли б до Верховної Ради, якби парламентські вибори проходили в найближчу неділю, передають Патріоти України.

Згідно з результатами опитування, проведеного соціологічною групою "Рейтинг", парламентський рейтинг очолює партія "Слуга народу", яку готові підтримати 29,3% серед тих, хто буде голосувати і визначився з вибором.

За партію "Опозиційна платформа – За життя" проголосували б 15,3% українців, за "Європейську солідарність" – 13,6%, за "Батьківщину" – 10,7%.

При цьому "Сила і честь" і партія Шарія набрали б по 3,7%, Радикальна партія – 3,5%, "Голос" – 3%, "Свобода" – 2,5%, "Українська стратегія" Володимира Гройсмана – 2,2%. Близько 20% опитаних не визначилися з партійними уподобаннями.

В ході дослідження методом особистого інтерв'ю було опитано 2000 респондентів у віці від 18 років і старше у всіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму і Донбасу. Помилка репрезентативності дослідження – не більше 2,2%.

Ролики в ТікТок і не тільки: Москва проводить інформаційну операцію проти України під назвою "Ухилянт" - ГУР Міноборони

вівторок, 16 квітень 2024, 12:51

Кремль проводить у соцмережах цілеспрямовану пропагандистську кампанію, поширюючі ролики на яких нібито українські чоловіки відпочивають за кордоном. Мета цієї дезінформації – зірвати мобілізацію та збільшити напругу в суспільстві. Про це йдеться у зая...

Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...