У районі Авдіївки співвідношення сил становить один до семи, - пресофіцер 3-ї ОШБр

Станом на 15 лютого співвідношення сил у районі Авдіївки становить один до семи. Деяким українським підрозділам доводиться працювати на 360 градусів. Про це заявив пресофіцер 3 ОШБр Олександр Бородін, передають Патріоти України.

Він також уточнив, що РФ зосередила на цьому напрямку свій «найсерйозніший кулак». «Якщо порівнювати з Бахмутом, де ми теж були в обороні під час Вагнера, то там була суміш між „зеками“ і „спецурою“, а тут механізовані лінійні бригади і фахівці з ГРУ. Тобто це, напевно, найсерйозніший кулак Російської Федерації в Україні», — каже Бородін.

Він додав, що в районі Авдіївки українські сили перебувають у складному форматі оборони. «Деякі підрозділи працюють у нас на 360 градусів. Ситуація важка, і один з елементів — це те, що ворог може на деяких ділянках вражати майже повністю на 360 градусів. Це не говорить про те, що ми повністю в оточенні на цих ділянках, але означає, що вражати він може», — сказав він.

Голова МЗС Латвії пробігла півмарафон заради збору коштів на дрони для захисників України

неділя, 19 травень 2024, 21:17

Міністерка закордонних справ Латвії взяла участь у Ризькому марафоні задля збору коштів на дрони для України, та подолала дистанцію півмарафону – 21 кілометр. У суботу Байба Браже оголосила, що зареєструвалася на дистанцію 21 км, що буде першим її півм...

"Постраждали 13 людей": У міноборони РФ заявили про обстріл Білгородщини

неділя, 19 травень 2024, 20:54

Російське міністерство оборони заявило про нібито знищення 4 повітряних засобів над Білгородською областю. Водночас відомо про буцімто 13 постраждалих. Про це повідомляє міноборони РФ, передають Патріоти України. "Близько 19:00 мск припинено чергову сп...