"У резерві цього кремлівського божевільного залишається ядерна зброя": Яковенко спрогнозував подальші дії Путіна

Будь-які переговори з главою країни-агресора Росії Володимиром Путіним не мають сенсу. Він налаштований на подальшу ескалацію під час війни проти України, включно із загрозою завдання ядерного удару. Таку думку в ексклюзивному інтерв'ю "Обозревателю" висловив російський опозиційний політик та журналіст Ігор Яковенко, передають Патріоти України.

"Іншої опції, окрім подальшої ескалації, я не бачу. Для Путіна якась спроба переговорів, якогось іншого виходу з цієї війни просто неможлива. Тому що те, що пропонує путінський переговорний майданчик, – це просто неприйнятні речі. Тільки ескалація", – підкреслив він.

Опозиціонер припустив, що глава Кремля, який не зміг перемогти українську армію, робить ставку на знищення мирного населення та українських міст. "Він знищуватиме мирне населення, українські міста доти, доки не станеться якогось припинення", – сказав Яковенко.

Він також попередив, що Путін готовий зважитися на завдання ядерного удару. "У резерві цього кремлівського божевільного залишається ядерна зброя. І в принципі я не бачу жодних протипоказань для її застосування", – зауважив опозиціонер. "Я сподіваюся, що цього не буде, але життя постійно переконує в тому, що сподіватися на якусь наявність здорового глузду в людини, яка розпоряджається всім у Росії, не доводиться", – підсумував він.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...