У РФ держслужбовцям масово дають броні, щоб "відкосити" від мобілізації - почалася паніка

У Росії оголошення "часткової мобілізації" породило паніку серед державних службовців. Вони намагаються відкосити усіма доступними способами - від оформлення броні, до влаштування в аспірантуру передають Патріоти України.

У мережу потрапили списки працівників Міністерства економіки РФ, яких намагаються забронювати як таких, що не підлягають мобілізації. Копії документів оприлюднив Telеgram-канал "Досье Шпиона".

"Оголошення часткової мобілізації породило паніку навіть серед державних службовців, які потрапляють під перші хвилі мобілізації. Мені потрапили документи з Міністерства економіки РФ (Департамент розвитку ЗЕД та аналітики ЗЕД). Списки людей, яких міністерство бронює за собою, як таких, хто не підлягає мобілізації. Бронюють всіх поспіль аж до звичайних консультантів та радників", – йдеться у коментарі до документів.

Також зазначається, що ті, на кого бронь не поширюється, намагаються знайти інший спосіб "відкосити" від мобілізації: намагаються влаштуються терміново в аспірантуру або шукають способи визнати себе непридатним з медичних причин.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...