У РФ губернатор запропонував відправляти школярів до Північної Кореї заради... "оздоровлення"

Губернатор Приморського краю Росії Олег Кожемяко запропонував відправляти російських школярів до Північної Кореї (КНДР) для "оздоровчого відпочинку", передають Патріоти України.

"Обов'язково обговоримо (з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином, – ред.) широкий спектр питань. Зокрема перспективи дружніх обмінів шкільними групами для оздоровчого відпочинку", – написав він у Телеграм, коментуючи прибуття лідера КНДР до Примор'я.

Водночас Приморський край готовий прийняти дітей з КНДР на навчання в хореографічному та музичному училищах. "Ми, я думаю, із задоволенням будемо приймати і [північно]корейських дітей на навчання тут, в наших хореографічному і музичному училищах для того, щоб в подальшому, можливо, вони поповнили наш російський балет своїми майстрами", – цитує Кожемяко російський пропагандистський ресурс "ТАСС".

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...