У РФ не приховують, що це "люди іншого сорту": Тізенгаузен назвав два регіони, де ненавидять Путіна

Розвал Росії навряд чи почнеться з Чечні, але є інші регіони, які готові виступити проти путінського режиму. В інтерв'ю "Главреду" політтехнолог Борис Тізенгаузен розповів, що в деяких суб'єктах РФ можна при певному зовнішньому впливі, включаючи вплив інформаційно-психологічних операцій, трохи розгойдати ситуацію, передають Патріоти України.

"Наприклад, Бурятія, адже це регіон, з якого найбільше було відправлено і загинуло солдатів. По-моєму, там відправили мало не в 30 разів більше, ніж з Москви. Жебрак регіон, в якому прекрасно розуміють ставлення до себе. У Росії дня не проходить, щоб хтось на пропагандистських каналах не розповідав про титульність "величі російської нації". Як ставляться до бурятам, якутам ми всі прекрасно знаємо – в РФ ніхто не приховує, що це "люди іншого сорту". Хоча в цивілізованому світі всі розуміють, що не буває "сортів" у народностей, тоді як в Росії досі зберігається імперське мислення. Тому, швидше за все, палахкотить там, де жебраки і бідні", - пояснив політолог.

Також він підкреслив, що повстати можуть жителі тих регіонів РФ, де є ресурси. "Наприклад, в Якутії видобувають алмази, і якби всі гроші від видобутку корисних копалин йшли до місцевого бюджету, то при належному управлінні це був би процвітаючий край. Тому я схильний до того, що якщо і будуть якісь народні хвилювання, то вони вже точно почнуться не з Чечні", - підсумував Тізенгаузен.

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...