У РФ почалися проблеми. Окупанти вже не можуть стримувати наступ ЗСУ на важливому напрямі, - експерт CIT

Дослідник Conflict Intelligence Team Кирило Михайлов в інтерв'ю Радіо НВ розповів, що окупаційні війська Росії вже не можуть стримати наступ Збройних сил України на Ізюмському напрямі, передають Патріоти України.

« Наступ на ізюмському напрямі вже відбувається певними українськими силами. Ми бачимо багато відео, де вони знищують ворожу техніку, захоплюють її, навіть захоплюють прапори, документи. Проблеми російських військ у цьому напрямі очевидні», - сказав експерт.

Михайлов додав, що раніше у CIT вважали, що на Ізюмському напрямі буде російський наступ, але концентрації російської техніки там недостатньо навіть для того, щоб успішно стримувати українські наступальні дії.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...