У РФ повідомляють, що 4 січня внаслідок повітряного удару по Криму загинули десятків окупантів, у т.ч. високопоставлені офіцери та "спецназ"

Окупанти скиглять, що протиповітряна система в Криму ослаблена, тому очікуються найближчим часом нові успішні удари ЗСУ

У РФ заявили, що під час удару по Криму загинули 23 російських військових

Росія підтвердила ліквідацію 23 своїх військових під час удару ЗСУ по Криму

У РФ заявили про ліквідацію 23 своїх військових під час українського удару по тимчасово окупованому Криму 4 січня. Серед загиблих є високопоставлені офіцери та "спецназ". Про це повідомляє Телеграм-канал Кримський вітер з посиланням на російські пабліки та ЗМІ.

"Попали в ціль. Постраждали військові об'єкти в Сакському районі та неподалік Севастополя… На двох об'єктах загинули 23 військових", - йдеться у повідомленні.

Як пишуть російських ЗМІ, 4 січня ЗСУ вдарили по військових цілях у Криму 10 ракетами, з яких три перехопити не вдалося. Серед "200-х" виявилося п'ять високопоставлених офіцерів ЗС Росії і як мінімум дев'ять спецпризначенців.

Росіяни заявляють, що "протиповітряна система Росії в Криму ослаблена, у зв'язку з чим очікуються найближчим часом нові успішні удари ЗСУ".

"Бавовні" бути: Україна отримала далекобійні ракети ATACMS, які можуть уразити Керченський міст. - Forbes

понеділок, 20 травень 2024, 11:30

Сили оборони могли потопити російський тралер "Ковровец" у Севастополі за допомогою доправлених США ракетних комплексів Army Tactical Missile Systems (ATACMS). Про це 19 травня пише Forbes. . Видання зазначає, що порт Севастополя в окупованому Росією ...

У Луганську прогриміли вибухи - повідомляють про влучання в базу підготовки окупантів

понеділок, 20 травень 2024, 10:58

В окупованому російською армією Луганську в районі селища Ювілейне 20 травня зафіксована серія вибухів. Повідомляють про влучання в "академію внутрішніх справ". За інформацією від місцевих мешканців, вибухів було близько восьми і лише один раз спрацюва...