"У РФ відчують, що він - невдаха": Путін "сяде в калюжу" під час контрнаступу ЗСУ, - Фейгін

Російський диктатор Володимир Путін не зможе довго виправдовуватися перед росіянами за невдачі в Україні. Коли українські військові повернуть ще шматок окупованих територій, глава Кремля ще матиме якийсь резерв для пропагандистських пояснень цієї невдачі, але далі цей резерв закінчиться, і всі побачать, що він невдаха, передають Патріоти України.

Якщо українські воїни відіб’ють частину окупованих територій на півдні або сході, то Путін ще зможе якось це виправдати перед росіянами, а от після втрати Криму він уже не відвертиться. Таку думку висловив російський правозахисник, адвокат та опозиціонер Марк Фейгін у інтерв'ю ТСН.ua.

"Якщо йтиметься про якісь шматки територій на півдні чи сході, то ще можна якось сказати, що фронт рухається туди, фронт рухається сюди. Але в цій механіці є така дуже небезпечна тенденція, адже ніхто не збирався воювати туди-сюди, туди-сюди", – зазначає Фейгін.

Він наголосив, що росіянам така ситуація не сподобається, адже Путін з самого початку обіцяв їм "захопити Україну за три дні", а зараз уже пішов другий рік повномасштабної війни.

Резерв пояснень росіянам невдач у Путіна не безкінечний, і в певний момент усі його виправдання просто будуть смішними, каже російський опозиціонер.

"Якщо буде велика поразка з відвалюванням шматка території, співставна з Харківською операцією на початку вересня – він ще зможе, напевно, якось повертітися. Але далі вже все. Далі це вже виглядатиме смішно. Тому що тільки Китай терором, інвестиціями та економічною підтримкою може рятувати його (Путіна – ред.) владу, але от морально ця основа буде сильно надтріснута", – сказав Фейгін.

Він зазначає, що далі і серед росіяни, і в силових структурах, і в еліті буде відчуття невдачі. Усі зрозуміють, що Путін – невдаха, який привів Росію до розорення і катастрофи.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...