У РФ заявили про атаки дронів і пожежі на кілька стратегічних об'єктах Ростовської області

У Ростовській області РФ у ніч проти 22 вересня через атаку БПЛА працювали сили та засоби протиповітряної оборони. У Міллерівському районі пролунали вибухи і сталася пожежа. Про це повідомив губернатор Ростовської області Василь Голубєв та місцеві ТГ-канали, передають Патріоти України.

За словами губернатора, через падіння уламків дрона у полі спалахнула суха рослинність. Попередньо "постраждалих та руйнувань немає".

Як пишуть соцмережі, сильний вибух було чути біля Бавовняного комбінату у місті Шахти та у сусідній Кіріївці. Також повідомляється, що пожежа могла бути в районі Шахтинської електропідстанції.

Нагадаємо, нафтобаза в місті Пролетарськ у Ростовській області Росії горіла понад два тижні. З'явились супутникові знімки, на яких видно наслідки займання на цьому ворожому об'єкті.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...