У рясі та з гранатометом у руках: Російський священик зі словами "Христос воскрес" стріляв по українцях із РПГ (відео)

Російський священник РПЦ МП обстріляв українців із ручного гранатомета з позицій армії терористів країни-агресора. Воєнний злочин він здійснив зі словами "Христос Воскрес!", передають Патріоти України.

Відповідне відео у Facebook опублікував директор Міжнародного інституту афонської спадщини Сергій Шумило, зазначивши, що отримав його від священника РПЦ, який обурений і не підтримує таке безумство своїх "співбратів". На кадрах священник у рясі та з РПГ у руках відрекомендувався як "представник Московської духовної академії" (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

У дусі російської пропаганди "служитель бога" також заявив, що воює з НАТО. "Це все, що треба знати про РПЦ МП і породжену нею неонацистську єретичну ідеологію "русского міра"", – зауважив Шумило.

У Великдень окупанти вдарили по центральній частині Харкова

неділя, 5 травень 2024, 14:54

У неділю, 5 травня, армія РФ обстріляла Шевченківський район Харкова. Наразі відомо про щонайменше двох поранених. Про обстріл міста у своєму Telegram повідомив мер міста Ігор Терехов, передають Патріоти України. За його словами, армія РФ вдарила по жи...

Якщо Кремль зважиться на новий фронт: The Wall Street Journal назвала естонське місто, яке може стати ціллю Путіна

неділя, 5 травень 2024, 14:50

Уряди США і Європи дедалі більше схвильовані тим, що російський диктатор Володимир Путін планує кинути виклик членам НАТО, зокрема трьом балтійським країнам, якщо зможе закінчити війну в Україні на вигідних для себе умовах. Про це пише The Wall Street ...