У РНБО оцінили шанси Кадирова замінити Путіна та нагадали про сумний досвід Росії

У Росії цілком серйозно розглядають у якості наступника чинного президента РФ Володимира Путіна главу Чечні Рамзана Кадирова. Однією з головних причин є поширений серед росіян запит на більше пролитої крові українців у "спецоперації", передають Патріоти України.

І якщо Кадиров стане на чолі РФ, російському народові доведеться згадати усі "переваги" диктаторського режиму Йосипа Сталіна. Про це заявили у Раді національної безпеки та оборони.

Про вірогідність призначення Кадирова після Путіна на посаду президента РФ сьогодні говорять багато українських та опозиційно налаштованих російських аналітиків. Глава Чечні за останній час став досить впливовою фігурою у російській владі. І його агресивні заяви щодо України цілком відповідають кровожерливим устремлінням більшості пересічних росіян.

"Перегріті пропагандою росіяни вимагають ще більше крові в "спеціальній операції", адже вони так і не почули від влади пояснення, чому їх війська відступили з київського напрямку. Також сильно збурила російське суспільство загибель флагманського крейсера "Москва". Рупори кремля натомість переконували, що крейсер загорівся сам, був дуже старий, а екіпаж евакуювали", - зазначають у РЕБО.

Провали та поразки Росії в Україні викликають у росіян обурення та запитання, формуючи сумніви у нинішній політиці Кремля. Але не у напрямку злочинності нападу на Україну, а зовсім навпаки. І Кадиров своїми заявами запити росіян цілком задовольняє, тож його російське суспільство цілком серйозно розглядає у якості наступника Путіна.

"Росія вже проходила цей сумний досвід, коли після правління Леніна, після всіх внутрішніх чвар до влади також прийшов не найрозумніший тиран, який також розмовляв російською з акцентом, - Йосип Сталін", - натякнули на безрадісне майбутнє росіян у РНБО.

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...