У Роботиному російські диверсанти не доживають до ночі, якщо входять до села: У ЗСУ розповіли про ситуацію

Диверсійно-розвідувальні групи Росії не доживають до настання ночі, якщо входять до Роботиного у Запорізькій області. Кількість штурмових дій з боку окупантів залишається на високому рівні. Також зберігається інтенсивність ворожих артилерійських обстрілів, передають Патріоти України.

Про це у слоті телеканалу "1+1" в рамках телемарафону розповів начальник служби зв'язків з громадськістю 118-ї окремої механізованої бригади Дмитро Пелих.

За його словами, дещо збільшилось застосування росіянами безпілотників різних типів. "Ворог не залишає спроб захопити Роботине. Їхні ДРГ-групи намагаються проникати до самого селище або точніше руїни, які від нього залишися, і закріпитися. Але, наразі така тактика ні до чого не приводить. Якщо деякі групи заходять до самого селища, то ще до настання темної пори доби військовослужбовці 118-ї ОМБр та суміжних підрозділів вручають таким окупантам квиточки на концерт Кобзона", - розповів Пелих.

Він уточнив, що на місцевості біля Роботиного неможливо закріпитися. "Станом на сьогоднішній день Роботине перебуває на 100% під контролем Сил оборони України", - резюмував Дмитро Пелих.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...