"У Романа спадкові проблеми із серцем": Матері Протасевича повідомили, що її син у лікарні в критичному стані

Затриманий у Білорусі Роман Протасевич, за непідтвердженою інформацією, перебуває в одній із мінських лікарень у критичному стані через проблеми із серцем. Про це повідомила його мати, Наталія Протасевич, Telegram-каналу "Беларусь головного мозга", головним редактором якого є її син, передають Патріоти України.

За її словами, про це їй повідомили доброзичливці. Пізніше мати Протасевича підтвердила цю інформацію "Белсату" й уточнила, що "доброзичливці" – це люди з медичних кіл. Вона вважає, що в її сина міг бути серцевий напад, оскільки в нього і раніше були серйозні проблеми із серцем.

"У Романа проблеми із серцем, його не призвали в армію. Одного разу у нього був передінфарктний стан. Ми всі "сердечники" за материнською лінією: я, донька, бабуся і дідусь. Якщо з ним щось там зроблять, це може спровокувати серцевий напад", – сказала Протасевич. В якій лікарні може бути її син, вона не знає – інформацію передавали від одного лікаря до іншого.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...