У Росії біля кордону з Україною пролунали потужні вибухи (фото, відео)

Увечері у вівторок, 29 березня, поблизу російського Бєлгорода поряд з українським кордоном пролунали потужні вибухи, інформують Патріоти України.

У соцмережах повідомляють, що чули вибухи у районі населеного пункту Красний Октябрь. Оголошено повітряну тривогу. За словами очевидців, спалахнула пожежа на військовому складі. Офіційної інформації наразі немає.

UPD. Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков заявив: "Зараз на території Бєлгорода та Бєлгородського району чутно вибухи. Інцидент стався в районі села Красний Октябрь. Голова села зараз перебуває на місці. Зі мною на прямому зв'язку. Оперативно мені повідомляє всю інформацію".

Він додав, що жертв та постраждалих, а також руйнувань на території села немає, при цьому не уточнив причин вибухів. Проте, за інформацією ТАСС, четверо військовослужбовців зазнали поранень при попаданні снаряда у військове містечко в Бєлгородській області.

У Кремлі відповіли на ідею Макрона щодо "олімпійського перемир'я" в Україні

вівторок, 16 квітень 2024, 15:56

Кремль відхилив заклик президента Франції Еммануеля Макрона до "олімпійського перемир'я" в Україні. Як пише The Guardian, речник Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що є дещо, що "значно ускладнює процес розгляду подібних ініціатив", передають Патр...

"Чому цього не було?": Костенко розповів про дискусії в Раді щодо демобілізації

вівторок, 16 квітень 2024, 15:49

Однією з найбільш чутливих тем в українському суспільстві залишається питання демобілізації військових. Верховна Рада України 11 квітня схвалила у другому читанні закон про мобілізацію, однак через оперативну ситуацію на фронті із нього вилучили правку...