У Росії бракує солдатів на нові військові округи, - Міноборони Великої Британії

Росія після створення Ленінградського військового округу набирає солдатів, ймовірно для відправки на війну з Україною. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії у Twitter, передають Патріоти України.

Як наголошується у зведенні, з'явилися оголошення про набір персоналу в новий 44-й армійський корпус у Лузі, у нещодавно створеному Ленінградському військовому окрузі. «Росія докладає зусиль щодо збільшення своїх сил на північному заході країни, оскільки більша частина її сил, як і раніше, задіяна в операціях в Україні», – йдеться в повідомленні.

За даними британської розвідки, Росії майже, напевно, доведеться вирішити, чи залишаться нові підрозділи, такі як 44-й армійський корпус, у місцях дислокації своїх гарнізонів після їх створення або ж вони будуть переведені для операцій в Україні для підтримки там бойової потужності.

«Раніше новостворені підрозділи були негайно перекинуті в Україну, і майже напевно необхідність продовження операцій перешкоджає ширшим амбіціям Росії щодо розширення збройних сил», – зазначається у повідомленні у міноборони Британії.

Хитрий хід: У Forbes дізналися, як українські надводні дрони стали вбивцями російських гелікоптерів

четвер, 9 травень 2024, 6:24

Триває повномасштабна війна в Україні, і стала відома важлива особливість українських безпілотних надводних апаратів - вони, схоже, мають власні ракети для протиповітряної оборони. Як пише Forbes, може йтися про радянську керовану Р-73 класу повітря-по...

Кращі за Starlink: Вироблені в Україні супутникові системи везуть в РФ для окупантів. У окупантів на фронті вже 22 000 екземплярів Gilat SkyEdge — ЗМІ (відео)

четвер, 9 травень 2024, 4:15

Лише за минулий рік у Росію поставили цього обладнання на приблизно 5 мільйонів доларів. Системи Gilat SkyEdge завозять у Росію через інші країни, але у митних документах вказане їх українське походження. . Завод американської компанії Jabil Circuit в...