У Росії чоловік розхвалив Путіна журналістам за покращення життя, а потім попросив у них грошей на їжу. (відео)

Журналісти розпитали у росіян, чи задоволені вони своїм президентом Володимиром Путіним. Один із чоловіків заявив, що повністю задоволений правлінням Путіна, проте потім попросив грошей на їжу, передають Патріоти України.

Незважаючи на "фінансові труднощі", чоловікові подобається дивитися на свого президента. Відповідне опитування провів канал "Настоящее время"

За словами чоловіка, за час правління Путіна, в Росії стало краще навіть "небо над головою". Також громадянинові РФ подобається дивитися на свого правителя.

Після незв'язних дифірамб главі держави-агресора росіянин почав просити у журналістів грошей. Прибічник Путіна хотів отримати "копієчку", щоб купити їжу.

"Життя стало кращим. Якось усе стало краще...і небо над головою і так далі. І президент дуже приємно подивитися. Це ж...Ніколи...завжди... Та я не можу це все висловити. Я тільки за! Але тільки не проти.. У вас не буде трохи копієчок, поїсти купити", – сказав задоволений життям росіянин.

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...

Паніка наростає: Росіяни готуються відбивати атаки українських ДРГ у Севастополі, - "Атеш"

четвер, 28 березень 2024, 18:45

Активісти партизанського руху "Атеш" установили, що російські окупанти готуються до відбиття атак українських диверсійно-розвідувальних груп у тимчасово окупованому Севастополі. Про це інформує рух спротиву "Атеш".Партизани постійно відслідковують пере...