У Росії грандіозний скандал: Пригожин влаштував публічну істерику і накинувся на російську армію через "вкрадену перемогу"

Ватажок бойовиків ПВК "Вагнер" Євген Пригожин влаштував скандал з російською армією. За словами Пригожина, у його угруповання бойовиків "постійно намагаються вкрасти перемогу", передають Патріоти України.

"Значної шкоди ПВК "Вагнер" може завдати наша внутрішньовидова боротьба, корупція, бюрократія і чиновники, які хочуть залишитися на своїх місцях. Це більш серйозна загроза існуванню ПВК "Вагнер". Наприклад, останнім часом в засобах масової інформації ведеться активна робота по тому, щоб заборонити словосполучення "ПВК Вагнер", не вимовляти його вголос і всіляко уникати, як чорт ладану. У "ПВК Вагнер" постійно намагаються вкрасти перемогу і розповідають про присутність незрозуміло кого, щоб принизити їх заслуги", - заявив Пригожин, натякаючи на повідомлення Міноборони РФ про нібито захоплення українського Соледару.


В Україні відреагував на розкол армії РФ

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк відреагував на скандал між Пригожиним і Міноборони РФ. "Хто краще воює на 11-му місяці триденної війни і хто більше засіє своїми трупами", - написав Подоляк.

Подоляк

Чому трапився скандал

13 січня Міноборони Росії раптово заявило про нібито повну окупацію українського міста Соледар. Окупанти заявили, що "захоплення" Соледара проводилося армією РФ і розхвалили ракетні війська і артилерію, які нібито теж важко працювали для окупації міста. Про "ПВК Вагнер" і Пригожина в заяві Міноборони не згадали.

В Україні категорично спростовують інформацію про окупацію Соледара. Представник Східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий зазначав, що в Соледарі йдуть важкі бої і інформація росіян про окупацію - не відповідає дійсності.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...