У Росії є чіткий план вторгнення у Молдову, названо ймовірну дату

Росія розробила чіткий план вторгнення у Молдову. Датою вторгнення може стати 9 травня або один з найближчих днів, а приводом - визнання Росією незалежності Придністров'я. Про це повідомляє 24 канал з посиланням на джерела у контррозвідці, передають Патріоти України.

Зазначається, що ймовірний успіх російських військ призведе до "другого фронту" на південно-західному напрямку.

"Відкриття другого фронту має стратегічне значення, адже він стягуватиме людські резерви та техніку Збройних сил України. Більш того, в контррозвідці заявили, що присутність російських військ в цьому регіоні буде дестабілізувати політичну ситуацію на Балканах", – йдеться у публікації.

Повідомляється, що, за даними українських контррозвідників, Росія планує здійснити висадку повітряного десанту на літаках Іл-76 та вертольотах в Придністров'ї. При цьому літаки та вертольоти будуть летіти з окупованого Криму.

Також окупанти можуть спробувати висадити десант у Білгород-Дністровському та Саратському районах Одеської області, після чого пробитися до Придністров'я.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...