У Росії є план на 120 днів війни, в який вносяться корективи, - українська розвідка

РФ має план на 120 днів війни проти України, але через військові невдачі його доводиться щомісяця коригувати. Про це повідомив представник ГУР МО України Вадим Скібіцький, передають Патріоти України.

За словами Скібіцького, українські військові зірвали план путінського бліцкригу із захоплення Києва, Харкова та Одеси, тому зараз основні зусилля окупанти зосередили на сході країни. Водночас Росія не відмовилася від плану повного захоплення України.

За даними розвідки, РФ ще має достатній потенціал для ведення довготривалої війни. Скібіцький повідомив, що ворог застосовує на території України 103 батальйонно-тактичні групи, які безпосередньо беруть участь у бойових діях. Ще близько 40 БТГр знаходяться в резерві та можуть бути використані проти ЗСУ.

Також представник воєнної розвідки розповів, що у зв’язку з військовими невдачами росіян генштабу РФ доводиться кожні 30 днів коригувати плани вторгнення та зосереджувати всі зусилля лише на певних напрямках.

«Ми маємо підтверджену інформацію, що росіяни мають план на 120 днів війни. Подальше корегування цього плану буде залежати від того, наскільки противник досягне успіху чи навпаки зазнає поразки на сході України», — зазначив Скібіцький.

Він також наголосив, що росіянам так і не вдалося досягнути мети так званої спеціальної воєнної операції, про яку російський диктатор Володимир Путін заявляв на початку війни.


У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...