У Росії істерика через загрозу ударів по Кримському мосту - хочуть "денацифікувати" всю Україну

У Росії вчергове заявили про те, що треба "денацифікувати" всю Україну. Цього разу окупантів розізлили розмови про удар по Кримському мосту, передають Патріоти України.

Голові російського комітету із конституційного законодавства та держбудівництва андрію клішасу дуже не подобаються розмови про удар по Кримському мосту, який, рано чи пізно, неодмінно буде.

За його словами, "денацифікацію та демілітаризацію" потрібно проводити по всій Україні. Мовляв, в інакшому випадку зберігається загроза для російських міст.

Загрози з боку української хунти атакувати Крим чи Кримський міст лише підтверджують, що денацифікацію та демілітаризацію потрібно проводити на всій Україні, інакше завжди зберігатиметься загроза для нашої території, наших громадян та інфраструктури, – сказав клішас.

Тим часом росія успішно "демілітаризується сама". Від 24 лютого наші захисники допомогли "денацифікувати" понад 38 тисяч російських загарбників та допомогли росії "демілітаризувати" майже 1 700 танків та безліч іншої техніки. Як "жест доброї волі", на честь цього свята наші воїни регулярно влаштовують окупантам феєрверки на складах з боєкомплектами та у командних пунктах за допомогою HIMARS.

Чому Україні потрібно знищити Кримський міст

Росіяни перекидають велику частину своїх резервів в Україну з окупованого Криму, яка туди потрапляє через Керченський міст. Раніше генерал-майор Дмитро Марченко заявив, що цей міст – військова ціль №1 і це ні для кого не секрет. Він натякнув, що ЗСУ чекають на зброю, яка може дотягнутися до цілі. Тим часом українська розвідка вже готова, адже давно має технічну документацію Кримського мосту.

кремль намагається залякати українців

На фоні масованих обстрілів цивільної інфраструктури у росії вчергове заявили, що "зараз як нападуть". Так, шойгу наказав своєму війську наступати "інтенсивніше" по всіх напрямках в Україні. Це вже не перша спроба кремля удати, що російська армія воює не на повну потужність, поки її солдати масово помирають та вигадують, як втекти з поля бою.

Enfant terrible Європи: Орбан вимагає, щоб призначені Євросоюзом Україні гроші віддали Угорщині

неділя, 28 квітень 2024, 9:05

Економіка Угорщини потерпає від корупційної та авторитарної влади. Однак рятувати її мають, на думку тих, хто розвів цей бардак, має ЄС. Ппоросійський прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявляє, що гроші ЄС, які надають Україні, насправді мають дава...

Що не посилить держбюджет та волонтери: Данія закупить для України зброю у українських виробників

неділя, 28 квітень 2024, 8:15

В умовах, коли європейське ВПК лише поновлює свою міць часів Холодної війни і європейці закуповують зброю для ЗСУ по всьому світові, спрямовані таким чином кошти можуть дати мільярдні поставки. Зазначається, що документ фіксує намір посилити пряму фіна...