У Росії істерика через засідання Радбезу ООН щодо агресії проти України

США ініціювали засідання 31 січня Радбезу ООН, на якому планується обговорити скупчення військ Росії на кордоні з Україною, зазначають Патріоти України. Однак Москва намагається скасувати відкрите зібрання Ради Безпеки Організації Об'єднаних Націй, де її огидна роль агресора пролунає на весь світ.

Зокрема заступник посла Росії в ООН Дмитро Полянський влаштував істерику та сподівається, що члени Радбезу не підтримають проведення засідання, яке заплановане на 31 січня.

До слова, 27 січня постійне представництво США при ООН запросило провести зібрання Ради Безпеки щодо ситуації навколо України. Оскільки дії Росії становлять загрозу міжнародному миру та безпеці. Представник Норвегії – голови РБ ООН – повідомила, що засідання відбудеться.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...