"У Росії наростають панічні настрої, а пропагандисти б’ються в істериці", - Подоляк

Росія у відповідь продовжує лякати Україну та світ ядерною зброєю. Про це радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив в ефірі телеканалу "Ми - Україна", передають Патріоти України.

Він зазначив, що панічні настрої вже наростають, зокрема в оточенні Путіна. "Вони не розуміють, як на це реагувати, не контролюють безпосередньо безпековий контур на рівні області як такої. Були окремі заяви ФСБ, місцевих органів влади, Міноборони. Вони не синхронізовані. А це говорить про те, що розірвана система управління. Пропагандисти б’ються в істериці і говорять «у нас же ядерна зброя», - йдеться в повідомленні.

Подоляк також додав, що Україна не має стосунку до подій у Брянській області. "Але той день показав, що так само, коли ми деокупували Харківську область, зайшли і з’ясували, що там нікого немає, так і на Херсонщині після цього вони поставили ствольну артилерію, щоб просто бити по цивільних. Це сутність Росії — вбивати цивільних. Так само сьогодні ми розуміємо, що вони абсолютно нічого не контролюють у себе вдома — немає оборони, немає спецназу, ППО, армійської системи», — прокоментував Михайло Подоляк.

Україні передадуть прототипи артилерійських снарядів дальністю у 100 км – голова правління Rheinmetall

неділя, 5 травень 2024, 16:52

Оборонний концерн Rheinmetall (Німеччина) протягом 2024 року планує поставити Україні "сотні тисяч" артилерійських боєприпасів. Серед них будуть прототипи снарядів із дальністю 100 кілометрів. Про це оголосив голова правління Rheinmetall Армін Папперге...

Чехія відкликає свого посла в Росії

неділя, 5 травень 2024, 16:06

Міністерство закордонних справ Чехії вирішило відкликати з посади посла в Росії Вітезслава Півоньку, який з 2022 року фізично перебуває в Празі. Цю інформацію голова відомства Ян Ліпавський підтвердило агентству ČTK, повідомляють Патріоти України. Рані...