У Росії назвали умову зустрічі Путіна і Зеленського і заявили, що планується низка юридичних процедур

Голова російської делегації на перемовинах з Україною Володимир Мединський сказав, що зустріч президентів України і РФ можлива одночасно з заключенням договору про гарантії безпеки. Про це повідомляє російське державне видання "РИА Новости", передають Патріоти України.

Пряма мова Мединського: "Пропонуємо рішення, за яким зустріч голів держав можлива одночасно з парафуванням договора міністрами закордонних справ. Тим паче, що в момент парафування й розгляду деталей договора можливе обговорення різних політичних нюансів і деталей".

Парафування угод є процес попереднього підписання договору між двома державами ініціалами уповноважених осіб. Парафування можливе після схвалення угоди на перемовинах, але остаточне затвердження і ратифікація передбачає ще низку юридичних процедур, наприклад, ратифікацію національним парламентом.

НАБУ оголосило в розшук ексзаступника секретаря РНБО

вівторок, 16 квітень 2024, 19:17

У вівторок, 16 квітня, Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, якого обвинувачують у зловживаннях під час закупівлі автомобілів для армії. Про це повідомляє пресслужба НАБУ у ...

"Не кожен отримає те, чого бажає": Генерал США пояснив, скільки Україні треба мобілізувати людей

вівторок, 16 квітень 2024, 18:28

Україні необхідно мобілізувати близько півмільйона людей, але необхідно провести для них дуже ґрунтовні навчання. Таку думку в інтерв’ю "Радіо Свобода" висловив американський генерал-майор у відставці Девід Грандж, передають Патріоти України. "Обговорю...