У Росії новий привід для істерики: Українські війська просунулися на північ від Суджі, - аналітики

Українські сили нещодавно просунулися на північ від Суджі на тлі боїв на головній ділянці фронту в Курській області, передають Патріоти України з посиланням на Інститут вивчення війни (ISW).

Геолокаційні кадри, опубліковані 20 жовтня, вказують на те, що українські сили нещодавно просунулися на схід від Черкаського Поперечного (на північ від Суджі).

Російські джерела стверджують, що російські сили атакували на північ від Суджі в районі Малої Локни і на південний схід від Суджі в районі Плехово, а українські сили атакували на південний схід від Кореневого в районі Кругленького і Леонідова.

Пов'язаний з Кремлем російський військовий блогер заявив, що інформація про захоплення російськими військами Плехово не підтверджена.

Обізвала "плакальницею на похоронах": Ясинський розкрив, хто стоїть за сваркою Полякової з Кароль

понеділок, 21 жовтень 2024, 12:56

Продюсер співачки Олі Полякової – Михайло Ясинський – прокоментував скандал своєї підопічної з Тіною Кароль. Тоді Полякова в ефірі шоу "Маска" назвала свою колегу "плакальницею на похоронах". Ясинський зізнався, що редакторам проєкту було вигідно розпо...

"Значить, що вони дуже серйозно розцінюють": Дикий пояснив, що стоїть за підривом окупантами мосту в Олешках

понеділок, 21 жовтень 2024, 12:30

Російські війська знищили міст у тимчасово окупованих Олешках Херсонської області та укріплюють узбережжя Криму. Колишній командир взводу батальйону "Айдар" Євген Дикий в етері "Еспресо" пояснив, що відбувається, передають Патріоти України. "Чесно - дл...