У Росії підрахували, скільки українських в'язнів викрали окупанти

Російські військові вивезли з Херсонської області тисячі українських в'язнів. Їх перевезли в десять колоній на території Російської Федерації, інформують Патріоти України.

За даними російського видання "Медуза", в травні ув'язнених з колоній в Херсонській і Миколаївській областях відвозили в ІК-7 в Старій Збур'ївці. За два тижні до втечі з Херсона російські окупанти перевезли в'язнів до російських колоній.

Відзначається, що в три російських колонії в Краснодарському краї і Волгоградській області вивезли близько 2,5 тисячі українців. Крім того, ув'язнених з України знайшли у Володимирській області. Також повідомляється, що українців через кілька місяців розподілять по інших колоніях в РФ.

За словами глави Gulagu.net Володимира Осєчкіна, українськими в'язнями жорстоко поводяться в російських колоніях, до них застосовують електрошокери. Крім цього, він вказав, що з українцями працює відділ спеціального призначення УФСІН, а від російських ув'язнених їх ізолюють.

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...

"Звісно, що це комбо": У Повітряних силах назвали "вендетою" збиття Ту-22 у Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:42

У Повітряних силах ЗСУ назвали збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 у Ставропольському краї своєрідною "вендетою" за масовану атаку по Україні в ніч проти 19 квітня, передають Патріоти України. з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Іллю Євл...