У Росії почали говорити про те, що так звана "спецоперація" стала причиною падіння економіки, - Зеленський (відео)

У Росії почали говорити про те, що так звана "спецоперація" в Україні стала причиною падіння економіки. Громадяни країни-агресорки можуть почати жити бідніше, ніж у часи розпаду Радянського союзу. Про це під час свого звернення 21 травня розповів президент Володимир Зеленський, передають Патріоти України.

Він зауважив, що навіть колосальні збитки, які зазнають окупанти внаслідок цієї війни, їх поки не зупиняють.

У Росії відкрито говорять про економічне падіння внаслідок "спецоперації"

Президент розповів, що станом на сьогодні воєнна ситуація в Україні не зазнала суттєвих змін. Однак навіть те, що він ще має змогу говорити це на 87 день повномасштабної війни проти Росії, є непоганою новиною.

"Росія направила фактично всі свої ресурси, щоб нас знищити. В російських регіонах відкрито говорять, що їхня так звана "спецоперація" є причиною для економічного падіння – зокрема, таких галузей, як будівництво, і багатьох інших", – зазначив Зеленський.

Він додав, що війна також стала причиною збідніння росіян. Воно може бути ще більшим, ніж в 1990-ті роки. "Зростання цін, знецінення доходів, руйнація усього того економічного потенціалу, який створений в Росії з 2000-х, – окупантів це поки не зупиняє", – зауважив глава держави.

Зеленський підсумував, що навіть колосальні витрати загарбників на війну їм все одно не допомагають і не допоможуть.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: