У Росії прямо визнали, що воюють із мирним населенням України, і розмріялися про епідемію в Києві (відео)

Депутат російської Держдуми Андрій Гурульов заявив, що внаслідок удару Росії по цивільній інфраструктурі в Україні може початися колапс. Він визнав, що окупанти воюють із мирним населенням нашої країни, та назвав злочинні дії "дуже ефективними", передають Патріоти України.

В ефірі пропагандистської програми він видав, що в будинках у Києві не буде газу, світла та води й українцям не буде як жити, тому всі "втечуть до західних кордонів". Дискусію з Гурульовим вели пропагандисти Ольга Скабєєва та Євген Попов.

Гурульов розмріявся, що вулиці Києва мало не затоплять нечистоти і почнеться епідемія. "А що нам до того, що в Києві в будинках немає світла та води? Ми ж із військовими воюємо, а не з цивільними", – збрехав Попов.

"А жити як? Якщо не буде нічого? Це ж колапс у країні. Це дуже ефективно, треба продовжити", – відповів Гурульов, публічно підтвердивши, що РФ воює саме проти цивільних, радіючи будь-яким проблемам у нашій країні.

Скабєєва відразу спробувала виправдатися, видавши, що вона нібито не зловтішається, просто росіян, які напали на нашу країну і вже сім місяців вчиняють звірства на чужих територіях, "довели до цього".

Пекін отримав сигнал: Експертка пояснила, чим США можуть тиснути на Китай

понеділок, 29 квітень 2024, 7:56

Сполучені Штати продовжують чинити тиск на Китай, щоб зберегти свою перевагу на геополітичній арені. За деякими даними, Вашингтон навіть розглядає можливість відрізання китайських банків від американського долара, передають Патріоти України. Своєю черг...

"Це перегорнута сторінка": Чалий спрогнозував, як може завершитися війна Росії з Україною

понеділок, 29 квітень 2024, 7:53

Дипломат Валерій Чалий вважає, що російсько-українська війна завершиться на умовах, які будуть досягнуті на полі бою. Таку думку він висловив в етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Зараз і у 2022-му році Росія намагалась підірвати внутрішню си...