У Росії ранок почався з "бавовни". Губернатор Брянщини заявив про "ракетний удар українських націоналістів"

У Брянській області РФ ранок 3 лютого розпочався "гучно". У соцмережах місцеві жителі повідомили про потужні вибухи. Їх було чутно, зокрема, у Стародубському окрузі. Офіційні особи вже заявили про нібито обстріл.

За словами губернатора Брянської області Олександра Богомаза, усі вибухи, які було чути в регіоні, пов'язані нібито винятково з роботою російських сил ППО.

"Сьогодні о 5-й ранку українські націоналісти нанесли ракетний удар по території Стародубського муніципального округу. Системою ППО ЗС РФ атака була відбита. Збито чотири ракети. Постраждалих і руйнувань немає. Оперативні служби працюють на місці", ‒ написав Богомаз у Telegram.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...