У Росії створили фейковий сайт "фонду Зеленського" для дискредитації президента України, - ГУР Міноборони

Адміністрація президента РФ погодила створення нової структури, афілійованої з російськими спецслужбами. Її головним завданням стане втілення інформаційної акції, спрямованої на дискредитацію президента України Володимира Зеленського у країнах Західної Європи. Про це повідомило 11 серпня у Telegram Головне управління розвідки Міноборони (ГУР МО) України, передають Патріоти України.

Найближчим часом, попереджає українська розвідка, очікують на повноцінний запуск окупантами "фонду Зеленського" та початок широкої медійної кампанії щодо його розкручування. За інформацією ГУР МО, на сайті пропонуватимуть іноземним громадянам та установам долучитися до "діяльності" фейкового фонду.

"Планується створення та подальша публікація асортиментної лінійки фонду та реєстрація його на торговельних майданчиках Європи. Роботу організаційної структури фонду у країнах Європи планується розбудовувати за принципом "мережевого маркетингу". Це, на думку організаторів, дасть змогу активно поширювати зазначену інформацію в європейському медіапросторі", – зазначили у розвідці.

У ГУР МО додали, що станом на 10 серпня окупанти завершили "підготовчі роботи": створено сайт "фонду", підготовлено для поширення в соціальних мережах фейкові скріншоти нібито публікацій відомих ЗМІ про створення організації. Окрім того, створено базу так званих мережевих лідерів і блогерів для подальшого поширення фейкових матеріалів, також підготовлено меми та коментарі для соціальних мереж.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...