У Росії священик "здав" в ФСБ депутата, який поставив свічку за перемогу України

В Іркутській області РФ священник "здав" Федеральній службі безпеки депутата через те, що той поставив у церкві свічку за Україну. Про це повідомляє російський Телеграм-канал "Лента дна", передають Патріоти України.

За даними каналу, суперечка між настоялем храму та місцевим депутатом сталася через пост у соцмережі. Священник виклав публікацію на підтримку війни в Україні, яку розв'язала РФ. Місцевому депутату не сподобалося, що церква приймає чийсь бік.

Суперечка продовжилася у храмі. Спроби переконати священника не мали успіху. Депутат нібито сильно засмутився і заявив, що хоче побачити українську армію на Червоній площі, поставив свічку за її перемогу та вийшов.

Після розмови священник відразу звернувся до ФСБ та "здав" депутата. Щоправда, затриманий стверджує, що сперечався з отцем в рамках таїнства сповіді. Отже, останній не мав права розголошувати зміст розмови.

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...