У Росії точно знали, що ціляться в мирних мешканців: Ракетні удари по Вінниці здійснювалися високоточними ракетами "Калібр" (відео)

Російські війська завдали ракетного удару по центру Вінниці за допомогою високоточних крилатих ракет "Калібр" близько 11 ранку. Про це повідомив прессекретар у Командуванні повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, передають Патріоти України.

Він розповів, що ракети були запущені з підводного човна в акваторії Чорного моря. Крім того, дві з них удалося збити силами протиповітряної оборони. Юрій Ігнат розповів, що в центрі Вінниці серйозні пошкодження, постраждали будівлі та мирні жителі.

"Уражені цивільні об'єкти. Це площа, де було багато людей, де гуляли люди з дітьми. На жаль, серед загиблих є діти, кількість постраждалих уточнюється", — заявив речник відомства. Варто зазначити, що ракети типу "Калібр" є високоточною зброєю, яка вражає цілі з відхиленням приблизно у 2-4 метри.

Водночас заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив, що вже відомо про 20 загиблих, серед них троє дітей. Крім того, 90 людей звернулися по медичну допомогу.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...