У Росії відреагували на указ Зеленського про розпуск ТКГ

У РФ вважають, що розпуск української делегації у Тристоронній контактній групі нібито поставив «хрест на переговорах». Про це заявив посол Росії в Білорусі та голова російської делегації у ТКГ Борис Гризлов, передають Патріоти України.

Він також звинуватив президента України Володимира Зеленського у тому, що той нібито поставив хрест на переговорах із РФ. «Своєю заявою та указом Зеленський фактично поставив хрест не лише на переговорному процесі, а й на не до кінця закритому вікні можливостей для вирішення конфлікту за столом переговорів, віддавши перевагу війні, а не дипломатії», - зазначив він.

З його слів, з українською стороною нібито неможливо було домовлятися. «Домовлятимемося тоді, коли буде створено всі необхідні для цього умови, коли буде досягнуто цілі "спеціальної військової операції", - додав Гризлов.

1 вересня президент Володимир Зеленський офіційно розпустив делегацію України у Тристоронній контактній групі з Донбасу. Очолював її перший президент Леонід Кравчук, який вже помер.

Справа не тільки у ЗСУ: Плетенчук пояснив, чому росіяни бояться зараз використовувати Кримський міст

вівторок, 7 травень 2024, 21:02

Росіяни не використовують у повному обсязі Кримський міст для військової логістики, адже бояться, що конструкція може не витримати через пошкодження. Про це заявив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук у вівторок...

Необхідне й сучасне рішення: В Україні створили новий окремий рід військ

вівторок, 7 травень 2024, 20:29

Кабінет Міністрів підтримав проєкт указу президента України Володимира Зеленського, напрацьований Міноборони спільно з Генштабом, про створення окремого роду військ в ЗСУ – Сил безпілотних систем. Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров 7 травня...