У Росії вибух на ракетно-артилерійського заводі: Серед постраждалих - важкопоранені контрактники збройних сил РФ

П'ятеро осіб постраждали при вибуху снаряда на складі ракетно-артилерійського заводу в Мурманської області, повідомляють Патріоти України з посиланням на російське ТАСС.

За попередніми даними, двоє постраждалих перебувають у важкому стані, троє - середнього ступеня тяжкості. За однією з версій, причиною вибуху могли стати необережність з боєприпасами.

У прес-службі Північного флоту заявили, що через порушення правил безпеки на навчаннях здетонував «вибуховий пакет». Через це п'ятеро контрактників отримали травми.

За попередніми даними, двоє постраждалих перебувають у важкому стані, троє - середнього ступеня тяжкості.

Росія нищить все: Військові показали, як виглядає зруйнований Часів Яр (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:22

Воїни штурмового батальйону "Чорний лебідь" 255-ї ударної групи Збройних сил України, які діють на східному фронті, продемонстрували сучасний стан Часового Яру, передають Патріоти України. У відеозаписі з дронів можна побачити зруйновану внаслідок росі...

Раптово вирішив "розширити бізнес": Відомий австрійський банк вляпався в гучний скандал через Росію

вівторок, 16 квітень 2024, 13:55

Австрійський банк Raiffeisen Bank International нещодавно розмістив десятки оголошень про вакансії в Росії. Компанія має амбітні плани щодо розвитку в країні-агресорці, що суперечить офіційній обіцянці піти з ринку. Видання Financial Times виявило, що ...