У Росії загострилася боротьба за трон, бо у Путіна певні проблеми, - Данілов

Секретар РНБО Олексій Данілов переконаний, що у Росії наразі загострилась боротьба за трон. І на це є досить логічні причини, пов'язані з проблемами у Володимира Путіна.

Відповідним міркуванням він поділився під час свого інтерв'ю. В ньому Олексій Данілов зауважив, що в Росії посісти місце президента хоче що Дмитро Рогозін, що Дмитро Медведєв.

Усі хочуть посісти "місце фюрера"

Він зауважив, що цинічні заяви вони поширюють не просто так. Їм надзвичайно важливо бути у своїй риториці подібними до Путіна, адже саме його підтримує 80% населення Росії.

Крім того, секретар РНБО підкреслив, що в країні-агресорці за трон боротьба точиться завжди. Але саме зараз вона дещо загострилась. І спричинили це певні проблеми, які зараз переживає Володимир Путін. Про це свідчать низка інформаційних потоків, а також дані розвідок.

Водночас Олексій Данілов попрохав претендентів на трон у Росії відчепитись від України. Секретар РНБО зауважив, що наша держава незалежна, і всі це визнають. Тож пора припинити зазіхання на наші території.

Заберіться на свою територію, і все стане дуже швидко на свої місця. Ми не зазіхаємо на вашу територію. У нас є своя, визначена нашою Конституцією у 1991 році, коли була проголошена нова незалежність нашої країни, – підкреслив він.

Данілов розповів, де найбільше російських агентів

Секретар РНБО зауважив, що Відень став черговою столицею, яку російські агенти обрали для переховування. Мовляв, місто буквально ними там кишить. Він також припустив, що там може перебувати колишній народний депутат, а також поплічник Кремля Євген Мураєв.

Раніше він розповів про можливі замахи на Володимира Зеленського. З його слів, від початку повномасштабного вторгнення президента України намагались убити щонайменше 5 разів. Він розповів, що усі спроби ворог намагався здійснити наприкінці лютого та на початку березня. Втім, зі зрозумілих причин, вирішив обійтись без деталей.

"Ми зараз орієнтовно майже 7 тисяч танків знищили": Черник пояснив, скільки ще Путін може вести війну проти України і де візьме на це кошти

четвер, 28 березень 2024, 17:47

Росія має таку кількість бронетехніки, завдяки якій може воювати проти Україні ще щонайменше два роки. Водночас дуже великий людський ресурс, який Москва може озброїти найпростішою зброєю, дозволить країні-агресорці й далі закидувати фронт великими піх...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...