У Росії заявили про нову атаку на аеродром в Енгельсі - спрацювала ППО, оголошено повітряну тривогу

У Росії знову заявили про "бавовну" в районі авіабази "Енгельс". На аеродромі, де базується стратегічна авіація ЗС РФ, знову було чути вибухи, передають Патріоти України.

У місті оголошено повітряну тривогу. Про це пишуть місцеві пабліки. "Жителі Енгельса повідомляють про вибухи в районі аеродрому. Чути повітряну тривогу. Імовірно, спрацювали системи ППО", - зазначено в повідомленні.

Про вірогідну роботу російської ППО в районі авіабази "Енгельс" пише й журналіст Андрій Цаплієнко. "Над стратегічним аеродромом Енгельс в Саратовській області росіяни знову гатять в небо. Невже безпілотнички?" - написав Цаплієнко.

Наступ чи провокації? На відстань 150-200 км до кордону з Сумщиною прибуло чотири батальйони чеченців

понеділок, 29 квітень 2024, 10:22

На відстані 150-200 кілометрів від кордону з Сумською областю з'явилися чотири батальйони чеченців, яких завезли з РФ. Збройні сили України готові дати їм відсіч, передають Патріоти України. Про це повідомив у прямому етері КИЇВ24 Володимир Біцак, ком...

У ворога мінус склад БК й не тільки: Військові відпрацювали дронами по позиції окупантів на півдні (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:53

Сили оборони відпрацювали дронами та гаубицею по ворожій позиції на півдні України. Внаслідок ударів є загиблі серед окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Facebook-сторінку командування Сил спеціальних операцій (ССО) Збройних сил Украї...