У Росії заявили, що 9 травня параду в Донецьку та Луганську не буде, але зробили "уточнення"

В окупованих Донецьку та Луганську не проводитимуть "парад Перемоги" та акцію "Безсмертний полк". Наразі це зробити неможливо, заявив перший заступник глави адміністрації президента РФ Сергій Кирієнко. Про це повідомляє "РІА Новини", передають Патріоти України.

Водночас, зазначив російський політик, час для проведення пропагандистської ходи "незабаром настане". "Так, поки цього 9 травня неможливо провести ходу "Безсмертний полк" або парад перемоги в Донецьку чи Луганську", – сказав представник Кремля.

Російські ЗМІ зазначають, що парад скасували через нібито загрози обстрілів. Однак, найімовірніше, це пов'язано не з можливими атаками, а банальною відсутністю техніки та людського ресурсу. Як відомо, окупаційна влада практично вичерпала ресурс для примусової "мобілізації" у так званих "ЛНР" та "ДНР". У зв'язку з цим до лав "армії" почали набирати навіть без медичного огляду.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...