У Росії заявили, що переговори з Україною можливі лише на умовах Москви

Росія "не вмовлятиме Україну" брати участь у переговорах з РФ. При цьому можливі вони, на думку керівництва РФ, лише на умовах Москви. Про це заявила спікер Ради Федерації РФ Валентина Матвієнко. Її цитує державне російське агентство "ТАСС", передають Патріоти України.


У Росії продовжують висувати ультиматуми Україні. "Переговори можливі лише з урахуванням наших умов, які ми визначили, та за незмінності цих умов. Готовність до переговорів не означає, що ми умовлятимемо Україну, ні", - сказала Матвієнко.

Уродженка України, Матвієнко завела улюблену платівку Кремля про "зовнішнє управління". На її думку, виконати ультиматуми РФ, зокрема і у частині відмови від своїх територій, Україні заважає Захід.

"[Якщо] буде у них воля, нарешті вони, можливо, позбавляться абсолютного зовнішнього управління, усвідомлять все, що сталося, і на тих умовах, які сформулювала Росія, такий переговорний процес можливий. Подивимося, як поводитимуться в Україні, ми не форсуємо, не наполягаємо. Ми заявили лише про свою готовність, але на тих умовах, які ми сформулювали", - заявила рашистка.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...