У Росії закликають добити українську інфраструктуру авіацією: Жданов оцінив загрозу

Російські пропагандисти закликають бомбити українську інфраструктуру авіацією. Військовий експерт Олег Жданов оцінив, наскільки реалістичними можуть бути такі погрози. Про це він розповів в інтерв’ю ТСН.ua, передають Патріоти України.

Жданов нагадав, що російські токшоу направлені на внутрішнє споживання. На його думку, пропагандисти намагаються якось задобрити російське суспільство. Адже минув вже рік від початку повномасштабного вторгнення і російське суспільство починає задавати собі питання "а за що ми воюємо".

"Тут треба щось казати суспільству, навіть пропонуючи такі безглузді ідеї. І вони кажуть: "Ми ще ж не піднімали авіацію. Зараз ми піднімемо авіацію і як вдаримо бомбами". Ніхто не задається питанням, чи зможуть вони залетіти у повітряний простір України. І коли востаннє літаки РФ залітали вглиб нашої території?

Якщо вони спробують це зробити і будуть великі втрати авіаційного парку, тоді вони будуть задавати такі питання. Тоді знову (росіяни. – Ред.) писатимуть у соцмережах, що їхні генерали – дурні, і треба когось розстріляти. А зараз гасла. Росія це, як і СРСР, – країна гасел", – підсумував експерт.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...