У Росії закликали застосувати гіперзвукову зброю в Україні - впевнені, що це "наблизить" їх до "перемоги"

Російський депутат Андрій Гурулєв пригрозив застосуванням гіперзвукової зброї на території України. Причина цього - масштабні поставки західної зброї. Про це він заявив у ефірі російського телебачення. На думку Гурулєва, це може наблизити РФ до перемоги, передають Патріоти України.

Депутат прокоментував термін, за який, на його думку, українські військові зможуть навчитися керувати закордонним озброєнням.

"Якщо це підготовлений екіпаж, який працював на наших танках Т-72, Т-80, Т-90, то три дні вистачить їм, щоб освоїти ці танки. Якщо людина вперше сідає в танк, то три місяці. У танках Леопард і Абрамс нічого особливого немає, це не диво-зброя. Наші сучасні танки не гірші точно", – заявив він.

Крім того, Гурулєв закликав командування ЗС РФ застосувати гіперзвукову зброю. "Ми його для цього розробляли, ми зобов'язані його застосувати, це дасть нам поступ до швидкої перемоги, збереже життя наших воїнів, це потрібно робити", – сказав він.

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...