У Росії затримали "полк" самопроголошеної "ЛНР", який втік з України, - ГУР Міноборони

Російські прикордонники затримали "полк ЛНР", який тікав з поля бою й забрів у Бєлгородську область РФ. Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони, передають Патріоти України.

Як зазначається в новому перехопленні, дружина військового з "ЛНР", який зараз знаходиться на території Херсонської області, розповідала про спробу одного з підрозділів відступити із зони бойових дій.

"В результаті, вступили в конфлікт з російськими прикордонниками: "Вони там потрапили в якийсь "заміс", звідки виходили швидко-швидко і випадково в Бєлгородську область забрели. Командування звалило, кинуло їх. За підсумками командування десь дома, в Ровеньках. А вони там. Їх прикордонники затримали та тримають там. Не розуміють хто вони й що з ними робити. Кажуть, хто ви такі, ніде ви не числитеся. Зараз там розбираються з цим полком. Якась купа людей зі зброєю, незаконно перейшли кордон", - повідомили в розвідці.

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...