У Росії затримали пропагандистку Овсяннікову

У Москві було затримано колишню редакторку "Першого каналу" на федеральному телебаченні Росії Марину Овсяннікову. Її підозрюють у поширенні "фейків" про армію окупантів, чим останнім часом пропагандистка нібито займається постійно, що може призвести до тюремного строку до 10 років. Про це повідомив один із російських Telegram-каналів, отримавши інформацію від адвоката Овсяннікової, передають Патріоти України.

Найближчу ніч вона проведе в СІЗО. "Зараз її допитують як обвинувачену", – вказано в повідомленні.

Нагадаємо, що Марина Овсяннікова здобула широку популярність, коли в березні 2022 року виступила з маніфестом у прямому ефірі програми "Час". На плакаті, який вона тримала за спиною ведучої, яка пропагує брехню про війну в Україні, було зазначено, що редакція "Першого каналу" обманює глядачів та промиває їм мізки.

Пізніше Овсяннікова вийшла на одиночний пікет просто під стінами Кремля. Вона тримала плакат із написом "Путін – вбивця" і про те, що понад 300 дітей в Україні вбито російськими ракетами.

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...

Внаслідок нічної повітряної атаки росіян в Україні пошкоджені теплові та гідроелектростанції - Укренерго

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:14

Війська РФ вночі 29 березня під час масованої комбінованої атаки вдарили по енергетичних об’єктах. Про це повідомляє Укренерго. Внаслідок обстрілу зазнали пошкодження теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. . Як зазначаєт...