У Росії зростає невдоволення через провали армії в Україні, Путіну слід боятися гніву росіян, - ексначальник ФСБ

У Росії зростає невдоволення через провали армії в Україні. При цьому все частіше об'єктом критики стає Путін. Він розуміє, що йому варто серйозно побоюватися гніву росіян. Тому судомно чіпляється за будь-яку можливість домогтися перемоги в Україні, пише британське видання Express, передають Патріоти України.

Колишній начальник московського управління ФСБ генерал Євген Савостьянов вважає, що російський лідер страшенно боїться зростаючого «гніву» серед росіян після того, як його війська зазнали неодноразових невдач на полі бою в останні місяці. Російські війська, схоже, залишаються на тих самих бойових рубежах, які були накреслені до повномасштабного вторгнення росії 24 лютого 2022 р. Це усвідомлення призвело його до такого психологічного стану, що він чіпляється за будь-яку можливість перемогти, додав колишній очільник ФСБ.

«путін чудово розуміє настрої людей, які через нього втратили все. Він розуміє, що ця злість може вирватися назовні, тому він тримає їх подалі. Він зараз страшенно наляканий. Він розуміє, що у нього проблеми, — сказав колишній генерал. — Російський лідер сам накликав проблему на себе і зруйнував себе цим актом самознищення. Зараз він «в такому психологічному стані, що чіпляється за будь-яку можливість перемогти».

За даними пропагандистського інформаційного агентства «РИА Новости», за 2022 рік населення рф скоротилося з 146,98 млн до 146,42 млн, тобто на 555 332 особи. Російський лідер, якому ФСБ повідомила, що його війська захоплять Київ всього за три дні, схоже, готувався до швидкої воєнної перемоги.

Британська розвідка оцінила, чи вдалося РФ досягти успіхів біля Часового Яру

четвер, 9 травень 2024, 15:43

озвідка Великої Британії повідомила, що, попри значну кількість атак, Росія у квітні не досягла великих успіхів на сході й зазнала значних втрат. Деталі: За словами відомства, кількість атак на околиці Часового Яру з березня по квітень 2024 року зросла...

"Бавовна" була потужна: З'явилися знімки наслідків удару по нафтобазі в Луганську

четвер, 9 травень 2024, 15:26

Російська служба Радіо Свобода опублікувала супутниковий знімок з наслідками удару по нафтобазі в Луганську 7 травня. Деталі: Повідомляється, що на фото за 8 травня видно сліди пожежі й щонайменше три знищені вогнем ємності для зберігання палива. Видан...