У Росії зрушиться ситуація: Генерал Маломуж описав ймовірний перебіг війни навесні

Нова стратегія України та невтішна ситуація у Росії після виборів президента дозволять Силам оборони покращити ситуацію на фронті. Таку думку висловив генерал армії України, голова Служби зовнішньої розвідки України (2005-2010 рр.) Микола Маломуж, передають Патріоти України.

"2023 рік показав, що був у них провальний, а на 2024 рік щось робити системно нема можливості. Після виборів у РФ розпочати мобілізацію при їхніх таких втратах – величезна проблема для російського суспільства. Путін би хотів на тлі перемоги демонструвати, що він щось досяг, але результату немає при величезних втратах. Після виборів розпочати масову мобілізацію під загрозою наших наступів для Путіна - величезна дестабілізація, бо це призведе до зрушень у системі та проявить слабкість режиму, що відчує путінське оточення та зомбоване російське суспільство", - підкреслив Маломуж.

Він зауважив, що зимою Україні треба витримати ворожу потугу ворога, а весною ситуація може змінитися на краще у бік Сил оборони. На його думку, жодна мобілізація у РФ вже не буде актуальна, бо багато росіян зрозуміють, що при такому форматі мобілізовані будуть знищені. Але це все відбудеться під впливом наших перемог, а далі зрушиться ситуація в Росії.

"Якщо хтось перемагає, значить хтось програє": Портников пояснив ставлення Трампа до Путіна і Зеленського

вівторок, 17 вересень 2024, 0:18

Журналіст Віталій Портников пояснив, чому Трамп не говорить про Україну з точки зору перемоги, а виключно з точки зору закінчення війни. Про це він розповів у етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Він вважає, що в нього гарні стосунк...

Але є "але": Столтенберг визнав, що НАТО могло б не допустити вторгнення РФ до України у 2022 році

понеділок, 16 вересень 2024, 23:49

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Альянс міг би зробити більше для озброєння України, щоб запобігти російському вторгненню у 2022 році Про це повідомляє Reuters, передають Патріоти України. "Зараз ми надаємо військові засоби для війн...