У росіян колосальні втрати: ЗСУ влучили в захоплений окупантами аеродром у Бердянську

Внаслідок вибухів у Бердянську 8 лютого були влучання в захоплений росіянами аеродром і знищені понад 100 ворожих бійців. Про це Бердянська міська військова адміністрація повідомила в Мережі 9 лютого, передають Патріоти України.

"Отримали від наших захисників уточнену інформацію про вчорашні вибухи: є влучання в аеродром", – вказано в заяві.

"Цим прильотом наші воїни знищили більше ста окупантів. Також постраждали склад з боєприпасами та паливно-мастильними матеріалами і радіолокаційна станція", – додали в МВА.

Нагадаємо, в середині січня стало відомо, що окупанти почали облаштовувати нову авіабазу в аеропорту Бердянська та розміщувати там гелікоптери. Станом на той час на території було зафіксовано щонайменше 17 гелікоптерів ворога та різні фортифікаційні споруди.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...