"У росіян можуть з'явитися нові "власники", але не треба на це просто очікувати", - Данілов

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов сказав, що країна-агресор РФ, яка напала на Україну, у майбутньому може перетворитися на колонію – державу без політичної та економічної самостійності. За його словами, Росію підминає під себе одна із сусідніх країн. Про це він повідомив в ефірі національного телемарафону у неділю, 1 січня. Данілов вважає, що через це Росію потрібно якнайшвидше знищити, передають Патріоти України.

Він сказав, що для світу і, зокрема, для України це дуже небезпечно. "У росіян можуть з'явитися нові "власники". Ми сьогодні спостерігаємо, що одна країна-сусід поступово підминає РФ під себе, тому що там є свої інтереси. Це дуже небезпечна тенденція для світу і для нас", – підкреслив Данилов.

Секретар РНБО зазначив, що вести переговори з Росією не варто, цю державу треба знищити. "Ми повинні мати на увазі, що вони можуть отримати "несподіваних друзів" і Росія може стати колонією. Якщо хтось вважає, що з Росією потрібно вести переговори, то я вважаю, що Росію потрібно знищувати. І якнайшвидше", – наголосив секретар РНБО.

Він додав, що за процесами, що відбуваються в Росії, необхідно уважно спостерігати. А на запитання про те, чи йдеться про Китай, як країну, яка може перетворити Росію на колонію, Данілов не відповів ствердно, але й не заперечив.

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...