"У росіян немає нічого, окрім величезної кількості трупів": Піонтковський розповів, чим завершиться новий наступ РФ на Україну

Новий великий російський наступ, якщо він відбудеться, не матиме успіху. Росіянам нема що протиставити Збройним силам України, окрім величезної кількості трупів - як зеків, так і мобілізованих. Таку думку в ефірі телеканалу "Еспресо" озвучив російський політолог Андрій Піонтковський, який проживає у Вашингтоні, передають Патріоти України.

Він бачить два можливих варіанти розвитку подій: або наступ ЗСУ і перемога України, або спроба наступу армії РФ і гора російських трупів, а у підсумку все одно перемога України. На його думку, перший та основний сценарій передбачає надання Україні величезного пакету військової допомоги, як вже обіцяної, так і нової.

"Те, що вже передано та передається – танкова армада, літаки, далекобійні ракети, включаючи Storm Shadow. Я вважаю головним не так танки, як нові ракети, які розширюють радіус дії HIMARS з 80 до 160 кілометрів. Повною мірою це буде десь до початку травня. До цього ж часу створяться навчально-методичні умови. Травень і червень – це вирішальний наступ української армії, швидше за все на півдні: Мелітополь, Бердянськ, перетворення Криму і всього цього на величезний котел", – пояснив Піонтковський.

Водночас, за його словами, можливий і інший сценарій, який включає в себе новий божевільний наступ російської армії вже найближчими днями, поки Україна у повному обсязі не отримала обіцяної військової допомоги.

"Можливо, ми зараз слухаємо з недовірою повідомлення американської розвідки про те, що Путін готує божевільний наступ саме найближчими днями, щоб використати вікно можливостей до українського наступу. Я думаю, що російський наступ успіхом не зможе закінчитися. Нічого в росіян немає, окрім величезної кількості трупів. Трупи ув'язнених росіян закінчилися, зараз будуть трупи мобілізованих. Цей наступ закінчиться або нічим та продовжить ситуацію невизначеності до травня, або ж закінчиться величезною поразкою Росії", – вважає російський політолог.

Він переконаний, що ця поразка стане тригером до політичних змін всередині Росії. Зокрема, російські генерали займуть позицію: "Ми вас попереджали Володимире Володимировичу, і ось до чого це призвело"

Чиновники путіна обурені "бездуховними" витівками України: БПЛА вночі атакували кілька регіонів РФ. На Смоленщині горять з НПЗ (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:14

Російська влада звинуватила Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО працювали по повітряних цілях. Очевидці стверджують, що під час атаки пролунали щонайменше 4-5 вибухів. . Він звинуватив Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО військ РФ ...

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...