"У росіян після Авдіївки - ейфорія": Офіцер ЗСУ розповів, що зараз відбувається на фронті

Після захоплення Авдіївки у Донецькій області росіяни відчули ейфорію, а тому збільшили кількість штурмів по всій лінії фронту. Про це повідомив офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ ім. Якова Гандзюка Сергій Цехоцький під час телемарфону, передають Патріоти України.

"Тільки з вечора до 5-ї ранку було вісім (штурмових дій - ред.). Дуже страшного нічого немає. Фронт вирівнявся, і це наразі допомагає. Але все-таки у них - трохи ейфорія, вони думають перехопити час. Тактична ініціатива поки що у них в руках", - сказав він.

Він зауважив, що через збиття російських літаків ворог зменшив кількість скидів КАБів. Цехоцький додаав, що зараз літаки РФ перебувають якомога далі від лінії зіткнення.

"Загалом, те, що роблять Сили оборони, коли у них падають літаки, це значить, що вони починають боятися. Відчутно зменшилась кількість КАБів, які вони скидають. І літаки знаходяться далі, бояться долітати до лінії зіткнення. Тому точність їхнього ураження також зменшується", - зазначив він.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...