У росіян великі проблеми з Бахмутом, ЗСУ можуть визволити місто, - британська розвідка

Після загарбання Бахмуту в травні росіянами тепер вже ЗСУ перейшли в контрнаступ, який загрожує росіянам втратою цього міста. Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у Twitter, посилаючись на дані розвідки.

"Після затишшя у червні 2023 року, впродовж останніх семи днів Бахмут знову став місцем одних із найбільш інтенсивних боїв на фронті", - йдеться у повідомленні.

"Українські сили здобувають стійкий успіх як з північної, так і з південної сторони утримуваного Росією міста. Досить імовірно, що російські оборонці потерпають від низького морального духу, поєднання розрізнених підрозділів та обмеженої здатності знаходити та вражати українську артилерію", - наголошується у повідомленні.

"Російське керівництво майже напевно вбачає політично неприйнятною здачу Бахмуту, який має символічну вагу як один з небагатьох російських здобутків в останні 12 місяців. Однак, досить імовірно, що є декілька додаткових резервів, щоб направити у цей сектор", - сказано у повідомленні.

Тільки одна причина: Сікорський розповів, коли Польща буде збивати російські ракети над Україною

неділя, 8 вересень 2024, 6:59

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив, що Польща має законне право збивати російські ракети, якщо вони становлять загрозу для українських атомних електростанцій. Про це він повідомив у інтерв'ю ВВС, передають Патріоти України. Від...

"Ми не можемо поводитись як росіяни, але...": Україна обмежує привілеї російських військовополонених - Лубінець

неділя, 8 вересень 2024, 6:41

У полонених російських окупантів більше немає права здійснювати телефонні дзвінки з України. Про це в ефірі телемарафону повідомив уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець, передають Патріоти України. . Він наголосив, що наразі в Укр...